Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:16

Зробити синтаксичний розбір речення:

Я жбурляв не слова, а бомби із опечених гнівом уст​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
У наш час не прийнято робити добрі вчинки. Я сам був свідком подій коли люди були рівнодушні до інших. Не всі звичайно ж, але більшість. Ми стали егоцентричними: концентуємся лише на своїх егоїстичних потребах. Абстрагуємся від інших і ще й знаходимо виправдяння усім нашим діям. Ми, люди, завжди мислимо позитивно. Як би аморально ми себе не поводили, ми завжди знайдемо причини такої поведінки. Так і у випадку з добрими вчинками. Люди не хочуть допомагати іншими, тому що це не несе за собою ніякої вигоди. Це чистої води альтруїзм. Щоб творити добро потрібно бути по справжньому сильною особистістю. А таких не багато. Тому й на вулиці коли у ви спіткнетеся, вам допоможуть одиниці, якщо знайдуться такі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А Мова кожного народу - явище давнє.
Б Доля української мови сумна й героїчна водночас.
В Національна мова - це здобуток культури, духовної діяльності певного народу. 
Г Мова - основа культури нації, найбільший її скарб.
У кожному з наведених речень, крім другого після тире можна поставити ЦЕ. У другому реченні іменна частина складеного присудка виражена прикметником (сумна й героїчна), тому тире не ставимо.

Ответ
Ответ оставил: Гость
- ви чому пробились хлопці? - суворо запитала директор школи у Петрика та Івана . - Ви ж крані друзі , чи личить вам ображати один одного ?- хлопці були кращими друзями з дитячого садочка .
- Катерина Миколаївна це Іван винен він всім набрав, що я його ручку вкрав
- це за те , щотижня всім понарозповідавтор, що я в ляльки граюсь -обізвав шмигаючи носом Петрик
- якщо б ви про один одного не розказували неправду , ви дружили ще довго . РобІталія ви сноски діти , жити в брехні й не мати жодного друга чи бути чесними і мати міснування дружбу .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишіть листи і надсилайте вчасно, коли їх ждуть далекі адресати, коли є час, коли немає часу і коли навіть ні про що писати.
Це складнопідрядне речення з однорідною підрядністю. В ньому 4 підрядних речення обставинних часу. Між частинами "коли немає часу і коли навіть ні про що писати" не треба ставити кому перед І, бо це однорідні підрядні речення, тому розділові знаки ставляться як при однорідних членах речення (сполучник І вжито один раз, кома не ставиться). 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Зробити синтаксичний розбір речення:Я жбурляв не слова, а бомби із опечених гнівом уст​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube