Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:15

ДО ТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!!
Напишіть невелике оповідання з обрамленням. Підкресліть відокремлені члени речення в тексті відповідно до їхньої синтаксичної ролі.

Якось, їдучи до бабусі в електричці, я почув розповідь літньої жінки про події, що відбувалися в цих місцях під час війни...

Я тихо сидів, вражений почутим. А потім по цю жінку про зустріч. Хотілося записати якомога більше спогадів очевидців про війну.

Орієнтовний обсяг роботи – 10-12 речень. ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
В основе слово лежит (лицо)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Півень-1,2-?,вітер-3
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це Олександр Іванович Пушкін. У ньгого кучеряве волосся,та трохи волося на обичі під вухами. Найперше в очі кидаеться те що він такий серьозний.
Я не знаю який у нього ріст але постава у нього не дуже рівна якщо дивитися на його фото.Волосся у нього кучеряве,а колір волосся у нього темно коричневого.У цього письменика ніс трохи подовжений,я думаю що вын був добрий але з гострим розумом.
Одяг у письменика чорного кольору,з білою сорочкою і чорно чкрвоним шарфом.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Влоып алопжщыпофж шлфподшподфо жфыщлв


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: ДО ТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!!Напишіть невелике оповідання з обрамленням. Підкресліть відокремлені члени речення в тексті відповідно до їхньої синтаксичної ролі.Якось, їдучи до бабусі в електричці, я почув розповідь літньої жінки про події, що відбувалися в цих місцях під час війни... Я тихо сидів, вражений почутим. А потім по цю жінку про зустріч. Хотілося... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube