Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:04

Власне висловлювання на тему "Що робить людину успішною?" у форматі ЗНО.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Кожна людина, як на мене, має бажання бути успішною і щасливою. І це природньо прагнути до кращого, проте мало хто до кінця розуміє, що для цього потрібно. Тож, хто такі «успішні» люди і що взагалі означає це привабливе слово «успіх»?

Існує безліч книжок, статей, розповідей на цю тему, проте у жодному з джерел немає чіткої інструкції про те, як все-таки мати успіх. Нам щодня нав’язують однотипні образи людей, що досягли здобутків у різних сферах. Це люди здебільшого популярні та відомі, ті, якими надихаєшся і ті, які згодом стають «ідеалами».

Якщо попрохати будь-яку людину назвати найуспішніших людей 21 століття, то найбільший відсоток відповідей становитимуть сучасні співаки, актори, хореографи, телеведучі, відомі бізнесмени, політики. Тобто ті особи, яких ми бачимо по телевізору, в інтернеті, на постерах, про яких чуємо із уст інших людей, по радіо тощо. Престижна високооплачувана професія, дорогий автомобіль, вишуканий одяг від найвідоміших брендів, голлівудська посмішка, ідеальне обличчя і фігура – це стандарти суспільства щодо найуспішних людей. Але, як на мене, у кожного – свій успіх, і зовсім необов’язково мати мету стати такими ж, як і ті ідеальні люди з екранів телевізорів, за життям яких ми гаємо кожного дня. Потрібно рухатися саме до своєї цілі, а не до нав’язаного кимось образу.

Віра в себе і свої можливості, щоденна праця над собою, самоудосконалення, надія на краще, любов до того, чим займаєшся приведе будь-кого до бурхливого тріумфу. Перш за все, успіх – це не кінцева мета, це постійний процес. Це сукупність деяких ознак, які приносять у наше життя приємні емоції і щастя. То виходить, що успіх – це і є щастя? Недарма ж я на початку написала, що «кожна людина хоче бути успішною і щасливою». Але ж не всі успішні люди є щасливими в житті. Я вважаю, що щастя і успіх – це нерозривні і взаємодоповнюючі поняття, тоді потрібно розглядати їх разом. Щастя у кожного своє, тоді і успіх буде індивідуальний. Для когось – це успішна кар’єра, велика заробітна плата, власний будинок й інші матеріальні блага, а для когось – щаслива і велика родина, у якій кожен один одного підтримує і допомагає. Для всіх поняття «успішне життя» різне, але варто пам’ятати і розуміти, що людина сама кує своє щастя і тільки від неї залежить все її майбутнє, адже вона сама безпосередньо бере в цьому процесі участь.

Отже, для себе я виділила декілька найважливіших порад, щоб досягти успіху і стати щасливим. По-перше, робіть те, що вам справді по душі, адже без власного задоволення нічого доброго не вийде. По-друге, багато працюйте над собою і практикуйтесь у своїй справі. Робіть те, що ви вважаєте правильним і не звертайте увагу на злостивців. Не приймайте близько до серця критику інших людей і будьте серйозними. Шукайте нові ідеї, а також важливо заручитися підтримкою. Адже коли поруч є хтось, хто вірить у вас більше, ніж ви самі, у вас точно все вийде.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Казав циган: нема правди в світі, тільки в бога та в мене трошки.

Крутить, як циган сонцем.

Пристав, як циган до точила.

Циганові забожиться, що батогом ляснуть.

Як бере циган сіно, каже: я сокиру насталю, як набрав каже: зроблю, а як за ворота вийде — і цього з його буде.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Увічливий учень завжди вітається з вчителями. 
Цей увічливий хлопчик ніколи не порушує правил у грі.
Увічлива дівчинка помітила помилку на дошці.
Увічлива дитина завжди слухається батьків. 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вариант а)художньому та розмовному


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Власне висловлювання на тему "Що робить людину успішною?" у форматі ЗНО.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube