Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:14

До кожної букви слова КЛЕН добрати слова і скласти з них речення

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
-Привіт!
-Привіт! Як в тебе справи?
-Добре! А у тебе?
-Теж добре! Я сьогодні переглядав дуже цікавий фільм! Я надзвичайно захоплений цим фільмом!
-Справді? А як він називається?
-"Таємниця темної кімнати"
-А що відбувалося в цьому фільм?
- У цьому фільмі два хлопчики побачили таємну кімнату, через яку потрапили в минуле. А наприкінці вони допомогли вилікуватись хворій дівчинці з минулого!
-Дуже цікаво! Ну що ж, бувай! Мабуть піду переглядати цей фільм!
-Доброго зустрічі!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Далеко від нашої країни є Снігове містечко. В ньому завжди падає сніг і завжди там зима. Це місто мрій, бо тут живе Дід Мороз і його чарівні Ельфи. Зимою діти пишуть листа побажань, листи отримує Дід Мороз і виконує мрії діток. Окдного разу і
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима наскочила зненацька. Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула — свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше. До вечора наступив якийсь дивний затишок. Небо було бузковим, і на його тлі особливо чітко вимальовувалася чорна хмара ворон, що кудись летіли, начебто поспішали укритися від негоди, що насувається.
  Зимовий день сьогодні видався дуже холодним. Навкруги усе біле. За вікном мете хуртовина. Завиває своїм одноманітним шумом. Замітає поодиноких перехожих пронизливим  холодом. Пташки туляться докупи, щоб зігрітися. У такий зимовий день не покатаєшся на санчатах чи лижах з друзями.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні субота.і сьогодні я буду робити все що не можна в неділю бо неділя святий день.я допоміг мамі і татові поливати грядку пилисосити  в домі.настала ніч,ми всі полягали спати і завтра ми будем іти до церкви.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: До кожної букви слова КЛЕН добрати слова і скласти з них речення... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube