Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:12

9.Зроби синтаксичний розбір речення. Розставити розділові знаки. Назви всі члени речененя. Визнач вид речення за метою висловлювання (розповідне, питальне, спонукальне), за інтонацією (окличне, неокличне), за наявністю головних членів речення (двоскладне, односкладне, вид односкладного), за наявністю другорядних членів (поширене, непоширене). Визнач , ускладнене речення чи ні. Якщо ускладнене, то чим (звертання, однорідні члени, вставні слова чи речення, відокремлені, уточнюючі члени речення; звороти — дієприслівниковий, дієприкметниковий, порівняльний та ін.). Літній день безхмарний і жаркий гнав нас у холодок. *

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Літо - моя улюблена пора року. Спитаєте, чому? Відповідь дуже проста. Адже літо це: сонце й море, ліс і річка, канікули і багато щастя. 
 Власне, літо не тільки моя улюблена пора. Його полюбляють усі учні, а особливо двійошники. Воно робить їх щасливими.
 Та літо подобається не тільки дітям, а й дорослим людям. І причина дуже схожа на школярську, адже відпустку найчастіше дають улітку, а вона - найкраща можливість для них провести час зі своїми дітьми.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишіть листи і надсилайте вчасно, коли їх ждуть далекі адресати, коли є час, коли немає часу і коли навіть ні про що писати.
Це складнопідрядне речення з однорідною підрядністю. В ньому 4 підрядних речення обставинних часу. Між частинами "коли немає часу і коли навіть ні про що писати" не треба ставити кому перед І, бо це однорідні підрядні речення, тому розділові знаки ставляться як при однорідних членах речення (сполучник І вжито один раз, кома не ставиться). 
Ответ
Ответ оставил: Гость
2+2=4
2+3=5
2+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4+4=78
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не понимаю украiнська мова



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 9.Зроби синтаксичний розбір речення. Розставити розділові знаки. Назви всі члени речененя. Визнач вид речення за метою висловлювання (розповідне, питальне, спонукальне), за інтонацією (окличне, неокличне), за наявністю головних членів речення (двоскладне, односкладне, вид односкладного), за наявністю другорядних членів (поширене, непоширене). Визна... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube