Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:54

Знайди помилку у словосполученні А)семеро хлопців
Б)семеро козенят
В)Семеро дівчат​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вам не кажется, что птицы в последнее время стали реже появляться на улицах?
Ответ
Ответ оставил: Гость
-Привіт!
-Привіт! Як в тебе справи?
-Добре! А у тебе?
-Теж добре! Я сьогодні переглядав дуже цікавий фільм! Я надзвичайно захоплений цим фільмом!
-Справді? А як він називається?
-"Таємниця темної кімнати"
-А що відбувалося в цьому фільм?
- У цьому фільмі два хлопчики побачили таємну кімнату, через яку потрапили в минуле. А наприкінці вони допомогли вилікуватись хворій дівчинці з минулого!
-Дуже цікаво! Ну що ж, бувай! Мабуть піду переглядати цей фільм!
-Доброго зустрічі!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я-звичайний житель одного з міст, однієї з країн планети Земля. Все що мене оточує - навколишній світ, майже скрізь однаковий. Скрізь люди, скрізь тварини, скрізь рослини. Та не дивлячись на все це, він все одно особливий, вражаючий. Я розповім про лише одне місце, місце де я дуже люблю бувати. Це навіть не поле, де нема нікого. Там є люди, багато людей, всі дуже добрі й чесні. Там є величенні дерева, гарненні квіти. Там дуже спокійно і приємно знаходитись. Це місце взято з моїх думок і мрій. Та я вірю, що таке місто існує.. .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt4



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Знайди помилку у словосполученні А)семеро хлопців Б)семеро козенятВ)Семеро дівчат​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube