Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:14

Сонце давно вже сіло в рожевий туман який ще довго стояв на обрії поволі згасаючи червоні паруси неба згорталися і спадали слідом за сонцем кудись у чорну прірву.
(Розставити розділові знаки, скільки речень)​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Після закінчення школи Ступка хотів вступити на хімічний факультет Львівського політеху, проте не пройшов за конкурсом і зрештою опинився на роздоріжжі. Деякий час майбутній актор працював слюсарем у майстерні, фотографом в астрономічній лабораторії, а також куратором джазового колективу Медікус.
Пізніше Богдан Ступка подав документи в драматичну студію при Львівському театрі Заньковецької і став вчитися у найкращих педагогів Західної України. У 1961 році він із відзнакою закінчив навчання і став повноправним членом акторської трупи театру.
У 1978 році Ступка переїхав до Києва та став служити в Київському академічному українському драматичному театрі ім. І. Франка. Паралельно з цим він заочно навчався в Київському театральному інституті Карпенка-Карого, де незабаром отримав спеціальність Театрознавець.

Першою екранною роботою Богдана Ступки стала картина Мир хатам – війна палацам (1970), а вже через рік актор з’явився у фільмі Білий птах із чорною ознакою, який приніс йому першу популярність.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Годує,годувати,годуючий,годувала,годував,годуємо,погодуєш,погодувавши,нагодувати,нагодую
Не нагріти,не нагрівши,не нагрівшись,не нагрію
Гнів,гніватись,гнівний,гнівався,погнівався,розгнівався,гнівалась
Ответ
Ответ оставил: Гость
Олю, подивилася рвучко на тебе Олена.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ка-ли-на, по-слу-хай, тра-ва, ро-сти, ко-ло-ска-ми, бать-кі-вщи-на, стру-мок, со-ло-в їна, ме-до-вий


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Сонце давно вже сіло в рожевий туман який ще довго стояв на обрії поволі згасаючи червоні паруси неба згорталися і спадали слідом за сонцем кудись у чорну прірву.(Розставити розділові знаки, скільки речень)​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube