Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:39

Складне что речення?
1. «Велесова книга» розповідає про життя та релігію праукраїнців у давні часи розкриває нові сторінки історії.
2. Мешкаючи й викладаючи в Радянській Україні Крушельницька незважаючи на численні звернення довгий час не могла отримати радянського громадянства залишаючись підданою Італії.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Лікар-лікаря;
сила-сили;
кішка-кішки;
гроші-грошей.
Ответ
Ответ оставил: Гость

Мабуть, недарма вчителі та батьки говорять, що підлітковий вік – найскладніший. Усе видається таким незрозумілим: дитинство нібито позаду, але ж до дорослого мудрого сприйняття світу ще далеко. У мене багато друзів, і вони розповідають мені про власні думки й переживання. І справді – вони мають чим перейматися. У кожного різні труднощі, у кожного різні мрії. На жаль, багато хто з моїх ровесників скаржиться на труднощі у спілкуванні з батьками. Тож я не можу оминути цю тему, тим більше, що й сам іноді створюю ситуації прикрих непорозумінь із близькими. Варто про це подумати, бо завжди варто шукати компроміс. Розмірковуючи над проблемою батьків і дітей, я почав з того, що спробував сформулювати основні «теми» конфліктів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
                                лгевнвкрагнгшгррнпавглееееееаглневввввввввввгл
Ответ
Ответ оставил: Гость
Яструб летів над  хатою. Левко перший побачив, як маленьке курча незграбно порцалося на подвірї.він не встиг крикнути,як побачив , що Максим біжить.Як Максим уже біг, до  неуважного пташенняти .Але яструб швидше подумав Левко - і в мить у хижого птаха , полетіла палиця,яка стояла біля воріт.Яструб злякався й полетів  геть.Врятоване курча, ніжно пестили хлопці у своїх руках.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Складне что речення? 1. «Велесова книга» розповідає про життя та релігію праукраїнців у давні часи розкриває нові сторінки історії. 2. Мешкаючи й викладаючи в Радянській Україні Крушельницька незважаючи на численні звернення довгий час не могла отримати радянського громадянства залишаючись підданою Італії.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube