Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:27

1. Прийменник ужито в кожному сполученні слів рядка a) викопали навкруги фортеці, найшов у портфелі дош і сніг; 6) лунае навкруги грався з ними, чуйний i уважний, в) вітер півночі, помилився через неуважність бачив коло лісу.
2. Сполучник з еднуе частини складного речення у варіанп- a) Вечпр гаптував небеса і золотом, і сріблом і янтарем. б) Не тільки мотузок а й терпець рветься в) Дзвони грають. бо моя воскресає душа
3. Пільки частки записано в рядку! a) навіть, нехай, немов, попід. б) майҗе, не, невже, лише- в) посеред. або, хай ні.
4. Назвіть основні ознаки самостійних часин мови Наведіть приклади.
5. Сполучник— це Наведіть приклади
6. Вигук-це. Наведіть приклади.
7. Зніміть риску, запишіть правильно із за, з поміж за для, з посеред, з метою, в продовж, по біля.
8.Записати в два стовпчики сурядні та підрядні сполучники шо, аби як. ніои, та, а, і, або, якшо, шоб, але чн, коли, проте, ані
9. Виписати словотворчі частки: ше, ото, бо. не лише, таки, ані. осьдеде, аби, еre, нехай,
10 Складіть речення використовуючи звуконаслідувалльні слова.
11. Складіть речення. використовуючи заперечну частку
12. Спипіть речення, поставте розділові знаки, випишіть слукоові частини мови, назвіть поясніть 1X роль. Василько підвівся, обтріпуючись із леу підбіг до саней.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я б дуже хотіла звернути увагу на те що люди кажуть "В мене жахливе життя". Так от це великі нісенітнеці. Наприклад згадате тих самих дітей у зоні АТО, діти залишилися без батьків, без баху над головою.
Любіть кожну мить свого життя! Бо у кожного багато цікавого. Ти завжди можеш виправити ту помилку яку допустив на наступний день. Тобі не буде самотню разом з друзями, адже вони підтримають у скрутну хвилину.
Я можу повторюватися тисячі раз але наголошую! Цінуйте кожну мить свого життя.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Диво                     Весло
Велес                   Плов
Село                     Плед
Лис
Пес
Пил
Вид
Ответ
Ответ оставил: Гость
Имя собственное (название города ,села,столицы,имя,фамилия,отчество,название рек,морей,океанов) пишется с большой буквы а другие слова пишется с маленькой.

Слава(имя) и слава
Ласточка (имя машины иногда называют) и ласточка(птица)
Волга(река) и волга(машина)
Ока(река) ока(машина)
С большой или с маленькой буквы пишутся слова в зависимости от значения: Родина, отечество, бог, день (в названии праздника).

Ответ
Ответ оставил: Гость
Стежити бо перевірне слово стежина


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 1. Прийменник ужито в кожному сполученні слів рядка a) викопали навкруги фортеці, найшов у портфелі дош і сніг; 6) лунае навкруги грався з ними, чуйний i уважний, в) вітер півночі, помилився через неуважність бачив коло лісу. 2. Сполучник з еднуе частини складного речення у варіанп- a) Вечпр гаптував небеса і золотом, і сріблом і янтарем. б) Не тіл... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube