Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:43

Прочитайте речення і виконайте 7-9 завдання до нього.
1) Був пізній ранок, сонце вже гуляло над обрієм, у небі дрімали білясті осінні хмари, але десь пізніше вони поступово розсіються, непомітно спливуть за виднокіл.

2) Куди не кинь оком, сосни красуються в золоті та бірюзовому вбранні, осикові зорості перелякано тріпочуть, червоним, як полум'я, листям, берези, вилаштувавшись у колони, вимальовують оманливі видіння то звичайних селянських білостінок, то розкішних палаців.

3) Ще всюди сліди недавнього літа, а росяні сережки на похилих травах, на кетягах червоної калини та горобини, холодок, що заповзає за плечі, вже нагадують: десь тут серед цієї краси первозданної чатує зима, вона чатує тихо, підступно вичікує свого часу.

7) накресліть схеми речень з різними видами зв'язку. Укажіть тип зв'язку цих речень.
8) випишіть граматичні основи з усіх речень.
9) випишіть неузгоджені означення.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя родина.
Мене завжди підтримує моя родина, я був(ла) захищений(на), в безпеці. Мене ніколи не сварять за мій усвідомлений вибір. Мене виховують тільки рідні, добрі, лагідні батьки. Тому, я завжди націлений(на) на успіх.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Значит усердно делать что-либо
Ответ
Ответ оставил: Гость
Здесь можно узнать ответ (ссылку скопировать и вставить в адресную строку): https://tinurl.xyz/wI1kT
Ответ
Ответ оставил: Гость

1)навкруги ні душі. тихо й безлюдно, а однак я щось там чую, поза своєю стіною. воно мені заважає. що там? я чую твердість і форму затоплених на дні чорної пітьми меблів і скрип під їх вагою. ну що ж, стійте собі на місці, спочивайте спокійно. я не хочу про вас думати. я краще ляжу. погашу лампу і сам потону у чорній пітьмі. може, і я обернусь тоді у бездушний предмет, який нічого не почуває, в «ніщо».

2)просто під ноги лягла співуча арфа й гуде на всі струни. стою і слухаю. повні вуха маю того дивного гомону поля, того шелесту шовку, того безупинного, як текуча вода, пересипання зерна. і повні очі сяйва сонця, бо кожна стеблина бере від нього й назад вертає відбитий від себе блиск.

3)пізно я повертався додому. приходив обвіяний духом полів, свіжий, як дика квітка. в складках своєї одежі приносив запах полів, мов старозавітний ісав.

4)от-от, здає тью-і, тью-і, ті-і-і ні, зовсім не так. трійю-тіх-ті і не подібно. як вони оте роблять, цікавий я знати? б'ють дзьобами в золото сонця? грають на його проміннях, наче на струнах? сіють пісню на дрібне сито і засівають нею поля?

разберись, , сама, где какие образы)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Прочитайте речення і виконайте 7-9 завдання до нього. 1) Був пізній ранок, сонце вже гуляло над обрієм, у небі дрімали білясті осінні хмари, але десь пізніше вони поступово розсіються, непомітно спливуть за виднокіл. 2) Куди не кинь оком, сосни красуються в золоті та бірюзовому вбранні, осикові зорості перелякано тріпочуть, червоним, як полум'я, ли... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube