Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:13

Складіть і запишіть чотири складних речення,обєднаних однією темою-історією вашого села(міста).Два речення мають бути із сполучникових звязком мені потрібно про село Хлистунівка Черкаська область

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1. На території сучасної Хлистунівки бродили мамонти, які потім вимерли.

2. У 18 столітті, люди, що проживали в селі і які мали свої землі - належали графу Воронцову.

3. На початку 18 століття відбувався селянський виступ, яким керували підпільники.

4. Під час Другої світової війни, з села воювали 530 жителів, що згодом 360 із них загинули.

Объяснение:

Інформація взята з Вікіпедії

Ответ
Ответ оставил: Гость
Радісні вигуки долунали із коридору початкових класів.
Діти дуже радісні, адже сьогодні - дискотека!
Ніколи не забуду радісні роки мого дитинства...
Оленко і Дмитре, чого це ви такі радісні?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можеш послухати пісню Скрябіна, може ти звідти щось візьмеш, вона так і називається(як назва твого твору), але я всеодно дещо написав.Так за 21 рік Україна з єкономічно розвиненої країни, з сотнями вищих учбових закладів наукових та медичних центрів і т. ін. посіла перше місце в останній десятці самих відсталих країн Африки. Та не президенти нам обрані в тім винні, не западенці..., нам усім "свободи й демократії" невтерпець закортіло. Хоча з часом побачили, що від того "звільнення.." Україна потерпіла значно більше, аніж від німецько-фашистської навали 41-45 р.р. А що досі не повиздихали з голоду, й є в що одітись, і в хатах ще тепло, бо, паскудники, проїдаємо не нами придбане. А що буде завтра, що залишиться нашим дітям, що буде з Україною - нам до одного місця. Головне - мова!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мій друг багатий,а я бідний.Мені легко вирішувати легкі завдання, але важко вирішувати важкі.Перша квітка красива,а друга просто неповторна.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Складіть і запишіть чотири складних речення,обєднаних однією темою-історією вашого села(міста).Два речення мають бути із сполучникових звязком мені потрібно про село Хлистунівка Черкаська область... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube