Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:20

Завдання:переписати текст, розставляючи розділові знаки.

Текст:

Далека батьківська домівка. Нікого не залишилося в тій хаті з їхнього роду і стоїть вона стара й похилена неначе сторічна бабуся та ще розло¬гий ясен рипить на причілку німий але вірний сторож поставлений над солом'яним дахом самою долею.

У тій оселі давно живуть чужі люди вважаючи домівку своєю. Звикли нові мешканці до крилатого ясена. А колись він то розважав його своїм зе¬леним шумом навесні то навівав смуток пізньої осені гублячи пожовкле листя. Взимку ясен вбирався інеєм або олив'яною ожеледицею і скрипів важко ламаючи холодну броню на своєму тілі.

Заметена снігами хата ледь блимала невеличкими вікнами з-під сивих брів. А навесні вона оживала. Коли розтавали сніги найпершими коло призьби пробивалися зеленими шпичаками півники.

Побілені крейдою стіни повертали хаті молодість зелений вінок спле¬тений самою природою прикрашав архаїчну оселю.

Все в цьому родинному домі було своє стіл лави ослони зроблені майстровитими руками господаря ковдри і рядна виткані на верстаті ма-тусею.

Живучи в й міській квартирі серед модерних меблів серед кришталю і картин у позолочених рамах він часто сумував за далекою ха¬тою в якій народився .

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Герой-це той,хто допомагає людям.
Сусідський хлопчик-герой,він врятував кішку.
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Сьогодні директор школи весь день зазначає в календарі день медалі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ти маєш право на свободу слова, на власну думку ,вільне критикування, розповсюдженийя цікавої інформації ,маєш право на любов, на багато чого, можливості збільшуються після 18-ти років.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильна відповідь А.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Завдання:переписати текст, розставляючи розділові знаки.Текст:Далека батьківська домівка. Нікого не залишилося в тій хаті з їхнього роду і стоїть вона стара й похилена неначе сторічна бабуся та ще розло¬гий ясен рипить на причілку німий але вірний сторож поставлений над солом'яним дахом самою долею.У тій оселі давно живуть чужі люди вважаючи домівк... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube