Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:28

Синонім до слова задо

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

почредством

Я не уверен прав ли я так как я Русский.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1 підвісна стеля мала низьку якість. 2 аптека працює цілодобово.3 замовте зошити у клітинку та лінійку. 4 правильно. 5 правильно. 6 правильно.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо що зроби під себе. Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода. Осінь вже втрачає свої яскраві різнокольорові фарби і стає сіро-коричневою, дощовою і непривітною. Зараз особливо важко з раннього ранку вставати і кудись йти, тим більше бути бадьорим і жадібним до знань. Так що осінні канікули в самий раз!

Під час осінніх канікул я намагаюся як слід відпочити і відволіктися від навчання, щоб потім приступити до нього з новими силами. Замість цього я зазвичай займаюся тим, що приносить мені задоволення. Нарешті, приходить час навести ідеальний порядок в кімнаті, провідати бабусю і дідуся, зібратися з друзями і провести разом цілий день, слухаючи музику, дивлячись фільми та передачі, і не думати про домашнє завдання і завтрашній ранній підйом.

Коли видається тепла і суха погода, я зазвичай вибираюся на прогулянку в парк. А якщо сонечко ховається від мене за хмарами, посилаючи замість себе дощ, то сиджу вдома або вирушаю в який-небудь центр розваг під дахом – в музей, на виставку, в кіно.

Ответ
Ответ оставил: Гость
3. Б
4. В
Не зачто я всегда рад помочь!!!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Синонім до слова задо... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube