Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:17

414. Утворіть від поданих імен чоловічі й жіночі імена По батькові, запишіть їх.

Роман, Дмитро, Микита, Георгій, Олексій, Микола, Юрій, Віталій,
Ілля, Ілько.

У записаних іменах по батькові виділіть суфікси.

Позначте в словах орфограму «літера ов суфіксі -ович та і, в суфіксах -івн(а),
-івн(а)».

Зразок:
Віталій - Віталійович , Віталіївна ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:Роман- Романович, Романівна; Дмитро- Дмитрович, Дмитрівна; Микита- Микитович, Микитівна; Георгій- Георгійович, Георгіївна; Олексій- Олексійович, Олексіївна; Микола- Миколайович, Миколаївна; Юрій- Юрійович, Юріївна; Віталій- Віталійович, Віталіївна; Ілля- Ілліч, Іллівна; Ілько- Ількович, Ільківна.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Військовий синій%#^@[email protected]^+%@^@%#%:#
Ответ
Ответ оставил: Гость
Поруч з вікном стоїть письмовий стіл. За ним я вчу уроки, готую домашнє завдання. На столі стоїть комп’ютер. Він мені допомагає дізнатися багато нового, а також є великим помічником у шкільних заняттях. На столі стоїть лампа. Вечорами, коли на вулиці стає темно, я її включаю і готуюся до наступного навчального дня в школі. Лампа стоїть з лівої сторони, щоб світло падало на зошит.
Після столу, уздовж стіни стоїть мій невеликий диван. На ньому я сплю, а ввечері дуже люблю пограти з друзями. Ми збираємося в моїй кімнаті, сідаємо на диван і балакаємо про все на світі. На протилежній стороні кімнати стоїть шафа. У ньому зберігаються мої речі. На полицях стоять підручники, художня література, журнали. Я люблю читати, дізнаватися щось нове. На поличках у шафі розташовуються фотоальбоми. Нам з друзями подобається на дозвіллі їх гортати, дивитися, якими ми були ще кілька років тому. Крім фотоальбомів, на поличках знаходяться різні сувеніри, які були мені подаровані друзями або родичами. Вони всі абсолютно різні, несхожі один на інший. Мій шафа дуже місткий. Поруч з ним стоїть фортепіано, адже я займаюся у музичній школі. Мені подобається займатися музикою. У кутку кімнати стоїть гітара. На ній грає мій брат. У нас взагалі музична родина.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Іринка непосида та забіяка. Петрус непосида завжди в щось вляпається.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: 414. Утворіть від поданих імен чоловічі й жіночі імена По батькові, запишіть їх.Роман, Дмитро, Микита, Георгій, Олексій, Микола, Юрій, Віталій,Ілля, Ілько.У записаних іменах по батькові виділіть суфікси.Позначте в словах орфограму «літера ов суфіксі -ович та і, в суфіксах -івн(а),-івн(а)».Зразок:Віталій - Віталійович , Віталіївна ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube