Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 23:14

Складіть і запишіть речення зі сполучниками й однозвучними з ними сполученними слів: якщо - як що; якби - як би; зате - за те; проте - про те; щоб - що б; причому - при чому. Поясніть відмінність у написанні.
(До ть, не розумію як зробити.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

І що б не сталося у житті- сподіваємось, віримо, живемо. Мати колисала сина, щоб міцно спав. Треба розібратися, що діти тут ні при чому. Роботи виявилося багато, причому дуже важкої.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Взимку світає пізніше. З поля тягне холодом. Зимовий темний вечір. Морозливі вікна білих хатинок . В білих кучугурах , білі сніжинки. Темна зимова ніч. Ясний морозяний день. Зелені ялини взимку гарніші. Сильний ,пронизливий , зимовий вітер. Холодна та сніжна зима .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можу тебе навести приклади тем. Надрукуй, що багато людей виросли на його віршах. Леся Українка дуже полюбляла Тараса. Що його вірші надихали на житти
Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку,бути людиною означає з повагою ставитися но всього ,що нас оточує.Адже хто ми,якщо викинемо папірець серед вулиці або будемо хамити людям ?Нам потрібно берегти природу,бути чесним,справедливим,щоб гідно зватися людиною.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Складіть і запишіть речення зі сполучниками й однозвучними з ними сполученними слів: якщо - як що; якби - як би; зате - за те; проте - про те; щоб - що б; причому - при чому. Поясніть відмінність у написанні. (До ть, не розумію як зробити.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube