Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:57

Виконайте роботу на тему Односкладні речення вам треба відшукати СВОЇ ПРИКЛАДИ, шукати їх треба у творах відомих укр.письменників(можете взяти уже розглянуту творчість Ліни Костенко), вірші Шевченка, наприклад.Можете взяти відомих укр.виконавців, їх сучасні пісні Не обов'язково віршовані твори- це можуть бути оповідання, казки, легенди, історії.Головне- ви самі шукаєте приклади. Оскільки всього є 5 видів односкл.речень, то до кожного виду ПІДБЕРІТЬ ПО 3 ВДАЛИХ ПРИКЛАДИ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Безлюдний, безкрайнiй.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А вы что никогда не слышали разговор перед уроком? Маты, драки, вот и делайте выводы :)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ви тільки уявіть, щоб було на світі, якби на ньому зовсім не було б добра. На мою думку, тоді було б багато жарстокості, а життя не було б таким прекрасним. Адже добро, воно так багато значить для людства і взагалі для всього світу. Добро завжди рятувало світ і буде його рятувати. Там де добро, там мир, злагода, взаєморозуміння. Тож  я вважаю, що добро врятує світ.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У Чернігові збудовано багато красивих архітектурних пам‘яток - Спасо - Преображенський собор, П‘тницька церква. Нами було відвідано День народження подруги у Чернігові. Ми захоплено слухали історію Чернігова. Нами було складено чудовий вірш про місто Чернігів.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Виконайте роботу на тему Односкладні речення вам треба відшукати СВОЇ ПРИКЛАДИ, шукати їх треба у творах відомих укр.письменників(можете взяти уже розглянуту творчість Ліни Костенко), вірші Шевченка, наприклад.Можете взяти відомих укр.виконавців, їх сучасні пісні Не обов'язково віршовані твори- це можуть бути оповідання, казки, легенди, історії.Гол... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube