Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 22:42

ЕСЛИ НЕ СДАМ СЕГОДНЯ,ТО МНЕ 2!!!Твір у публіцистичному стилі (8-10 речень) на тему "Материн гнів - як весняний сніг: рясно впаде,та скоро розстане".Використати щонайменше 2 речення з відокремленими членами друзья!!!​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Більшість, особливо молодь, чинять проти всіх. Їм хочеться виділитись, захиститись, викликати співчуття або привернути увагу. 

Мати завжди переживає за свою дитину, але часто плутаються поняття про турботу і злість. Ніколи мати не побажає зла своїй дитині, що б та не зробила. Проте часто стається так, що доводиться сваркою доводити дитині, що те чи інше робити не можна. Буває, що на емоціях члени сім'ї кажуть багато зайвого. Матері роблять вигляд, що не мають жодного бажання говорити з дитиною, але через годину, день, тиждень, жаліючи малечу, мами знову налагоджують стосунки. 

Хотілося б взагалі ніколи не бачити гнів чи розпач рідної, любої людини. Мати - одна

Ответ
Ответ оставил: Гость
- ви чому пробились хлопці? - суворо запитала директор школи у Петрика та Івана . - Ви ж крані друзі , чи личить вам ображати один одного ?- хлопці були кращими друзями з дитячого садочка .
- Катерина Миколаївна це Іван винен він всім набрав, що я його ручку вкрав
- це за те , щотижня всім понарозповідавтор, що я в ляльки граюсь -обізвав шмигаючи носом Петрик
- якщо б ви про один одного не розказували неправду , ви дружили ще довго . РобІталія ви сноски діти , жити в брехні й не мати жодного друга чи бути чесними і мати міснування дружбу .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Прекрасний, премудрий, премилий, преболючий, преподобний.
Ответ
Ответ оставил: Гость


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: ЕСЛИ НЕ СДАМ СЕГОДНЯ,ТО МНЕ 2!!!Твір у публіцистичному стилі (8-10 речень) на тему "Материн гнів - як весняний сніг: рясно впаде,та скоро розстане".Використати щонайменше 2 речення з відокремленими членами друзья!!!​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube