Категория
Українська мова, опубликовано 25.05.2020 11:12

УМАЛЯЮ НЕ ПРОХОДИТЕ МИМИО МНЕ УМАЛЯЮ
Вкажіть особу, число В СЛОВАХ ЯКІ В ДУЖКАХ
.З добрим (дружись), а лихого (стерегтись). 2.Нових друзів (наживай), старих не (забувай). 3.(Скажи) мені, хто твій друг, і я скажу тобі, хто ти. 4.Козла (бійся) спереду, коня — ззаду, а лиху людину — з обох боків. 5.З дурнем не (дружи), бо свій розум втратиш. 6.(Берись) дружно – не буде сутужно. 7.Такого собі приятеля (знайди), щоб навіть до пекла з ним можна йти. 8.Одна голова добре, дві ліпше, але хай одна (розважить) і (зважить). 9.(Поділіть) радість - буде подвійна радість, а (поділіть) горе – вдвічі менше. 10.Не (бажай) другому того, чого сам не хочеш. 11.Від лихого поли (відрізай) та (тікай). 12.(Бійся) не чорта, а лихого чоловіка. 13.Нікому не (вірь), то й ніхто не зрадить. 14.Хочете пізнати людину, (з'їште) з нею пуд солі.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дружись-( ти ) однина
Стерегтись-без особи
Наживай-(ти ) однина
Забувай- (ти) , однина
Скажи- (ти ) однина
Бійся-(ти ) однина
Дружи - (ти ) однина
Берись-( ти ) однина
Розважить( він) однина
Зважить(він) однина
Поділіть(ви) однина
Бажай( ти), однина
Відрізай( ти), однина
Тікай-(ти ) однина
Бійся-(ти ) однина
Вірь-(ти ) однина
З‘їжте-(ви ) однина
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кровi снастi нехворощi емалi подорожi смiливостi вживанiстi знань мати
Ответ
Ответ оставил: Гость
Природу треба обороняти тому що це скарб життя 
без природи немає і істоти .  Зараз природа на грані , кожен допоможуть їй, вона не перестане бути на грані. без природи немає і істот — Я можу розуміти це так , природа це їжа місто проживання, без цього всього ми би не жили. Любіть природу¡ природа для нас , ми для природи !

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ты кто? такой!!!!?? аааааааа


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: УМАЛЯЮ НЕ ПРОХОДИТЕ МИМИО МНЕ УМАЛЯЮ Вкажіть особу, число В СЛОВАХ ЯКІ В ДУЖКАХ .З добрим (дружись), а лихого (стерегтись). 2.Нових друзів (наживай), старих не (забувай). 3.(Скажи) мені, хто твій друг, і я скажу тобі, хто ти. 4.Козла (бійся) спереду, коня — ззаду, а лиху людину — з обох боків. 5.З дурнем не (дружи), бо свій розум втратиш. 6.(Берись... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube