Категория
Українська мова, опубликовано 01.06.2020 11:48

Твір про своє місто Обухів даю 35б

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Історія нашого краю сягає в далеку давнину. Земля Обухівська багата на археологічні та історичні пам’ятки, з яких найунікальніша трипільська археологічна культура. Трипільці не тільки одомашнили коней, першими винайшли колесо, а й створили духовний і мистецький світ: звичаї, обряди, світогляд, орнаментику, які складають основу матеріальної і духовної культури сучасного українства.

Починаючи “Змійовими валами”, що більше тисячі років тому було рукотворно насипано тут як оборонна споруда Київської землі за часів Володимира Хрестителя, і закінчуючи городом-портом Витичевом, осередком удільного трипільського князівства городом-фортецею Треполем та багатьма іншими старорусь¬кими поселеннями прикиївського правобережжя – все це віхи, якими позначила себе княжа доба в нашому краю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
2.В
3.А
4. -
5.В
6.Г
7.-
8.Б
Ответ
Ответ оставил: Гость
На другу о!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ 88.Или же я не правильно понял


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Твір про своє місто Обухів даю 35б... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube