Категория
Українська мова, опубликовано 26.05.2020 23:10

Становіть відповідність:

1. Речення з однорідною підрядністю

2. Речення з неоднорідною підрядністю

3. Речення з послідовною підрядністю

4. Безсполучникове складне речення

А. Він пішов туди, де непокоїлась вода, де глухо стогнали припнуті човни і де з чийогось весла скапували чи то краплини води, чи то краплини часу (М. Стельмах).

Б. Коли Мину вивели в темні сіни, де було чимало італійських солдат з кулеметами і різною амуніцією, він раптом випав з жандармських рук додолу, як клунок О. Довженко).

В. Де живуть наші батьки й матері, там живуть і вітри, які нас обдували в дитинстві (О. Сизоненко).

Г. Навіть на коли, здається, з квітами шся, з квітами сідаєш за стіл і їси яблука, груші, а свіжовипечений хліб умочаєш у мед і несеш до рота, вона не могла відцуратись од свого святого ставлення до цвіту (Є. Гуцало).

Д. Править хтось маленьким човенцем, стиха весла підіймає (Леся Українка).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильна відповідь г

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чергуванням голосних звуків у слові гусінь у,і
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ви колись задумывались в чому ваша суть життя ? Чи можна назвати ваше існування життям ? Навіщо я живу ? Щоб народитись та померти . Та незважаючи на це чому ми хочемо жити ? Навіщо нам такий досконалий інстинкт самозахисту ? Хто створив нас ? Навіщо ми йому ? Чому ми маємо палітру емоцій ?багато запитань , та я знаю напевне , я живу - зараз , і я хочу жити
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо людина робить щось повільно це її топить тобто стримує , а швидку діяльність люди побоються


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Становіть відповідність: 1. Речення з однорідною підрядністю 2. Речення з неоднорідною підрядністю 3. Речення з послідовною підрядністю 4. Безсполучникове складне речення А. Він пішов туди, де непокоїлась вода, де глухо стогнали припнуті човни і де з чийогось весла скапували чи то краплини води, чи то краплини часу (М. Стельмах). Б. Коли Мину вивел... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube