Категория
Українська мова, опубликовано 28.05.2020 11:13

Тема та ідея твору нам жити на цій планет умоляю!!!!!

Людина і природа тісно пов'язані між собою і впливають одне на одного. Життя без річок і океанів, ґрунтів і лісів, повітря і сонця неможливе. Проте, на жаль, людство ще не навчилося дякувати природі за своє існування.
З кожним роком на Землі стає менше територій, де є чисте повітря, прозорі водойми, неполохані звірі. Унаслідок некон-трольованого знищення природних ландшафтів зникає багато видів рослин і тварин. Жива природа швидко втрачає своє розмаїття.
Підприємства енергетики, сільське господарство, автотранспорт, випробування різних видів зброї постійно забруднюють довкілля сотнями небезпечних речовин. Наприклад, за підрахунками вчених, в океан щорічно потрапляє близько 1,5 млн тонн нафти. Нині нафтою і нафтопродуктами забруднено понад 20 % поверхні Світового океану. Це дуже небезпечно, адже мертвий океан - це мертва планета.
У результаті надмірного використання деревини й вирубування лісів постійно скорочуються площі лісового фонду. Так, якщо 150-200 років тому ліси займали майже 50% площі суходолу, то нині - менш як 30%.
Через неправильне господарювання дуже швидко втрачають свою родючість ґрунти.
Упродовж тривалого часу Земля сама була здатна очищатися від різних видів забруднення. Але нині природні комплекси материків і океанів уже не встигають переробляти величезну кількість відходів і небезпечних речовин. Тому люди мають нарешті усвідомити, що збереження життя на планеті залежить від того, як вони дбають про довкілля

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Морфологія — розділ граматики, в якому вивчають явища, що характеризують граматичну природу слова як граматичної одиниці мови. Це вчення про будову та граматичні класи слів (частини мови), граматичні категорії і систему словозміни їх.
Історизми - слова, які позначають поняття, що зникли у процесі істо­ричного розвитку.
Архаїзми - це витіснені іншими синонімами назви понять, які продовжують існувати й нині.
Неологізми – це нові слова на позначення нових реалій, що виникають у процесі розвитку суспільства.
Слова з абстрактним значенням - слова, що не співвідносяться з конкретними властивостями, діями чи предметами.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Е.наголос е:-):-):-):-):-):-):-):-)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ручка -.--. Модель слова
Ответ
Ответ оставил: Гость
"Коло самої Раставиці"- стоит как уточнение, поэтому и выделяется


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Тема та ідея твору нам жити на цій планет умоляю!!!!!Людина і природа тісно пов'язані між собою і впливають одне на одного. Життя без річок і океанів, ґрунтів і лісів, повітря і сонця неможливе. Проте, на жаль, людство ще не навчилося дякувати природі за своє існування.З кожним роком на Землі стає менше територій, де є чисте повітря, прозорі водойм... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube