Категория
Українська мова, опубликовано 30.04.2021 16:06

Накресліть схему двох речень: 1) Чи не так само люблять молодші, юні і ще не відстояні людські натури якнайпильніше заглянути в душу людей старших, збагачених життєвим досвідом і здобутою мудрістю?
2)Чи не впізнають вони в діях і думах людей , чистих серцем і мудрих у своїх помислах, невтомних у праці і багатих своїми діяннями, власного майбутнього , чи не є воно тією найпрекраснішою школою, вищою і впливовішою за всі спеціалізовані школи світу, школою, що зветься одним яскравим словом – життя, або трохи конкретніше – життєва наука.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
В в нашому селі журавли вважаються гордими птахами. Весною на клумбах посадили квіти. Батьків викликають в школу. В краєзнавчому музеї завжди завжди радісно зустрічають відвідувачів. По радіо сповістили про наближення бурі. Комбайнером привезуть обід в поле.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У кутку тієї кімнати стоїть стілець, зроблений ще моїм прадідом.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Немає хліба в хаті . Мені не вистачає цукру . Меду забагато в пирозі . В магазині незосталось сиру . Купи добриво для дуба . Рису залишилось досить багато
Ответ
Ответ оставил: Гость
В верболози ввввввввввввввввв


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Накресліть схему двох речень: 1) Чи не так само люблять молодші, юні і ще не відстояні людські натури якнайпильніше заглянути в душу людей старших, збагачених життєвим досвідом і здобутою мудрістю? 2)Чи не впізнають вони в діях і думах людей , чистих серцем і мудрих у своїх помислах, невтомних у праці і багатих своїми діяннями, власного майбутнього... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube