Категория
Українська мова, опубликовано 27.07.2021 15:06

'Підкресліть знаки. розділові Розставте пропущені узагальнювальні слова. Поясніть написання виділених слів. 1. В піснях і труд і даль походу і жаль i усміх і любов і гнів великого народу (М. Рильський). 2. Я пригорнусь до тебе піснею і яворами золотими крильми пшениці тінявими ярами (Д. Пав- личко). 3. Тихо вечір на місто лапу кладе і наспівує колискові (Ю.Дмитренко). 4. В своїй хаті своя й правда і сила і воля (Т. Шев- ченко). 5. Приємно бродити по теплих калюжах після грому й дощу (О. Довженко). 6. Усю худобу пасли на луках на полях чи в лісах (О. Воропай). 7. Лози висип кручі ліс все блищить і сяє на сонці (О. Довженко). 8. А життя було усюди і на землі і у воді і в повітрі (О. Ольжич). 9. Вівса пшениці ячмені все це зіллялось в одну могутню хвилю (М. Коцюбинський). 10. Козаки ходили морем до таких турецьких фортець Стамбул Азов Керч Варна Кафа (3 nідручника).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1) про число - однину чи множину (чистИЙ, чистІ)
2) про рід - чол., жін., сер. (чистИЙ, чистА, чистЕ)
3) про відмінок - чистИЙ, чистОГО, чистОМУ, чистИЙ, чистИМ, у чистОМУ
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зустріла калина мене морозної днини на сивому від інею узліссі. Хитнула вона вітами - червонястими кетягами із дивовижними ягодами. Замилувався я цими кульками , відщіпнув одну в скуштував Сік ягід рослини вгамовує спрагу.
А скільки пісень про неї співано Прекрасний калиновий кущ і в цвітінні. Посади в ти за своє життя хоч один кущ ягід
Ответ
Ответ оставил: Гость
Что это? Напиши понятнее, а то никто не сможет помочь.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Серп (с, п - глухі) - герб (г, б - дзвінкі парні)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 'Підкресліть знаки. розділові Розставте пропущені узагальнювальні слова. Поясніть написання виділених слів. 1. В піснях і труд і даль походу і жаль i усміх і любов і гнів великого народу (М. Рильський). 2. Я пригорнусь до тебе піснею і яворами золотими крильми пшениці тінявими ярами (Д. Пав- личко). 3. Тихо вечір на місто лапу кладе і наспівує коли... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube