Категория
Українська мова, опубликовано 27.07.2021 20:06

⬇️ ІВ⬇️ ПЕРЕВІРТЕ ЧИ ВСЕ ПРАВИЛЬНО НАПИСАЛА БУДБ ЛАСКА
якщо десь помилки скопіюйте текст, виправте помилки і відправте ❤️

Вони працюють всюди: газетах, журналах, на телебаченні і радіо. Завдяки цим людям ми маємо змогу завжди бути в курсі справи. В процесі пошуку інформації журналіст або особисто перебуває на місці подій, або ж є посередником для фахівця, який там знаходиться, тому інформація яку вони поширюють завжди достовірна.
Незважаючи на те, що улюблених журналістів у мене багато, кумир тільки один. Це Еллен Дедженерес.
Еллен Лі Дедженерес — американська акторка, комедіантка, телеведуча, володарка 31 премії «Еммі» за «Шоу Елен Дедженерес» та активістка ЛГБТ-руху. Також ця жінка є авторкою 6-ти книг, таких як: "Крім жартів", "Home" і т. д. Знялась у фільмах "Пан Помилка", "Ед з телевізора", "Любовний лист"і озвучила рибку Дорі в анімаційному фільмі «В пошуках Немо». За цю роль вона отримала премію Saturn Award як краща актриса другого плану - єдиний в історії випадок, коли цю нагороду вручили актрисі озвучення. Еллен також грала в двох ситкомах: "Еллен" (1994-1998) і "Шоу Еллен" (2001-2002).
Я вважаю, що місіс Дедженерес є не тільки хорошою журналісткою, в ще й прекрасною людиною. Саме завдяки цій особі в мене виникло бажання стати журналісткою.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Вони працюють всюди: в газетах, журналах, на телебаченні і радіо. Завдяки цим людям ми маємо змогу завжди бути в курсі справи. У процесі пошуку інформації журналіст або особисто перебуває на місці подій, або ж є посередником для фахівця, який там знаходиться, тому інформація, яку вони поширюють, завжди достовірна.

Незважаючи на те, що улюблених журналістів у мене багато, кумир тільки один. Це — Еллен Дедженерес.

Еллен Лі Дедженерес — американська акторка, комедіантка, телеведуча, володарка 31 премії «Еммі» за «Шоу Елен Дедженерес» та активістка ЛГБТ-руху. Також ця жінка є авторкою 6-ти книг, таких як: "Крім жартів", "Home" і т. д. Знялась у фільмах "Пан Помилка", "Ед з телевізора", "Любовний лист" і озвучила рибку Дорі в анімаційному фільмі «В пошуках Немо». За цю роль вона отримала премію Saturn Award як краща актриса другого плану - єдиний в історії випадок, коли цю нагороду вручили актрисі озвучення. Еллен також грала в двох ситкомах: "Еллен" (1994-1998) і "Шоу Еллен" (2001-2002).

Я вважаю, що місіс Дедженерес є не тільки хорошою журналісткою, а ще й прекрасною людиною. Саме завдяки цій особі в мене виникло бажання стати журналісткою.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Білі коні зими десь летять, як...
Душа моя розкрита для кожного, як квітка...
Над головою зірка( , )ще тріпоче , мов ...
Хлопець справді здригнувся, немов...
Це місто прекрасне , як
Ответ
Ответ оставил: Гость
А. Одержаний-одержувати
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Школярі у класі були такими дружніми, що це був справжній гарний колектив.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: ⬇️ ІВ⬇️ ПЕРЕВІРТЕ ЧИ ВСЕ ПРАВИЛЬНО НАПИСАЛА БУДБ ЛАСКАякщо десь помилки скопіюйте текст, виправте помилки і відправте ❤️Вони працюють всюди: газетах, журналах, на телебаченні і радіо. Завдяки цим людям ми маємо змогу завжди бути в курсі справи. В процесі пошуку інформації журналіст або особисто перебуває на місці подій, або ж є посередником для фах... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube