Категория
Українська мова, опубликовано 01.03.2019 16:20

Вправа 23.запишіть слова-назви професій,які описані в текстах вправи 21 і 22.про які п рофесій ви дізналися вперше? складіть і запишіть по 2 речині про кожну професію.
продавець,художник

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.спочатку всі свої ідеї дизайнер викладає на папері. 2.дарина навчається на дизайнера. 3. дизайнер запропонував нам новий, цікавий стиль нашого будинку.   1.модельєр зробив чудовий макет з картону. 2.робота парикмахера-модельєра дуже творча. 3. модельєри завжди знають, що відбувається в світі моди і краси.   1.китайський художник намалював найбільшу 3d картину в світі.2.мій товариш мріє стати художником. 3.у києві відкрилася виставка картин українських художників.    1.я хочу стати лікарем, а моя сестра хоче стати  продавцем. 2.продавець запропонувала нам іграшку - писанку.       1.без двірників  вулиці були б брудними. 2.взимку праця двірника рятує людей від отримання травм. 3. двірник не тільки прибирає сміття, але і займається розсадженням квітів, фарбуванням бордюрів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ми читали твір про козацький гурт.

Ответ
Ответ оставил: Гость
I.Цюпа
Учись правельно писать!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я нi понiмаю Украiнский.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Вправа 23.запишіть слова-назви професій,які описані в текстах вправи 21 і 22.про які п рофесій ви дізналися вперше? складіть і запишіть по 2 речині про кожну професію.продавець,художник... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube