Категория
Українська мова, опубликовано 08.04.2019 13:20

Як впливає на тебе музика скласти розповідь

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

у кожної людини є улюблені і нелюбимі мелодії, причому смаки можуть змінюватися, а залежить все від періоду життя, сприйняття і настрою. також люди по-різному сприймають стилі. комусь подобається рок, а хтось боїться від класики. однак вченим все ж таки вдалося встановити певні закономірності впливу різної музики на психічний і фізичний стан людини.

вдалося встановити таку закономірність: музика може впливати на людину, але цей вплив залежить від психоемоційного стану. якщо мелодія гармонує з цим станом, то вона вплине на людину позитивно. коли гармонія відсутня, вплив музики буде негативним, а в деяких випадках може підштовхнути і на антисоціальні вчинки.

також вченим вдалося встановити той факт, що сприйняття музики має національно-культурну приналежність. іншими словами, європеєць не завжди буде відчувати себе комфортно при прослуховуванні східних мотивів, а тривалий вплив таких мелодій може викликати у нього серйозне психічний розлад. вірно і те, що жителям азії дуже рідко до душі припадає західна музика.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1ризі,2кригою,3річці,4дні,5річці,6морозі,7дорозі
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) Знайомлячись з останніми творами письменника, я по-новому розумів його ідеї.
2) Нам потрібно наповнити вчинки (життя?) високим змістом.
3) Необхідно підвищити відповідальність молоді за доручену справу.
4) Оглядаючись назад, я пригадую незабутні зустрічі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Питний, питьовий, питній


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Як впливає на тебе музика скласти розповідь... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube