Категория
Українська мова, опубликовано 07.03.2019 04:20

Як записати у фонетичній транскрипції слово вугілля

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вугілля [в у г  ' і л: '  а]
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вугілля  -  [вугіл": а].
Ответ
Ответ оставил: Гость
Шевченків з маленької і край з маленької
Ответ
Ответ оставил: Гость
У наш час не прийнято робити добрі вчинки. Я сам був свідком подій коли люди були рівнодушні до інших. Не всі звичайно ж, але більшість. Ми стали егоцентричними: концентуємся лише на своїх егоїстичних потребах. Абстрагуємся від інших і ще й знаходимо виправдяння усім нашим діям. Ми, люди, завжди мислимо позитивно. Як би аморально ми себе не поводили, ми завжди знайдемо причини такої поведінки. Так і у випадку з добрими вчинками. Люди не хочуть допомагати іншими, тому що це не несе за собою ніякої вигоди. Це чистої води альтруїзм. Щоб творити добро потрібно бути по справжньому сильною особистістю. А таких не багато. Тому й на вулиці коли у ви спіткнетеся, вам допоможуть одиниці, якщо знайдуться такі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт!Що ти сьогодні робитимеш після школи?я хотів(ла) запросити тебе на свій день народження)Там буде дуже цікаво!Дуже буду рада якщо ти прийдеш,буде весело!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Як записати у фонетичній транскрипції слово вугілля... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube