Категория
Українська мова, опубликовано 04.03.2019 17:20

Якими мовами на вашу думку мають спілкуватись люди в інтернеті

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Думаю українською-українці російською -москалі
Ответ
Ответ оставил: Гость
Після закінчення школи Ступка хотів вступити на хімічний факультет Львівського політеху, проте не пройшов за конкурсом і зрештою опинився на роздоріжжі. Деякий час майбутній актор працював слюсарем у майстерні, фотографом в астрономічній лабораторії, а також куратором джазового колективу Медікус.
Пізніше Богдан Ступка подав документи в драматичну студію при Львівському театрі Заньковецької і став вчитися у найкращих педагогів Західної України. У 1961 році він із відзнакою закінчив навчання і став повноправним членом акторської трупи театру.
У 1978 році Ступка переїхав до Києва та став служити в Київському академічному українському драматичному театрі ім. І. Франка. Паралельно з цим він заочно навчався в Київському театральному інституті Карпенка-Карого, де незабаром отримав спеціальність Театрознавець.

Першою екранною роботою Богдана Ступки стала картина Мир хатам – війна палацам (1970), а вже через рік актор з’явився у фільмі Білий птах із чорною ознакою, який приніс йому першу популярність.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мы топчимсЯ по нему, то его на стену весим, и бывает всех видов узористый, пушистый...
(Ковер)
Ответ
Ответ оставил: Гость
За что это?!?!?!!,!,!!,,!,!,!



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Якими мовами на вашу думку мають спілкуватись люди в інтернеті... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube