Категория
Українська мова, опубликовано 11.04.2019 15:10

Запиши 4-5 речень про те,де живе дощ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо розмірковувати творчо, то дощ живе на небі. він є частинкою хмар, які щодня подорожують і долають тисячі кілометрів. коли багато хмар стомлюються, вони збираються разом і випускають дощ із себе, щоб перепочити і вивільнити душу. дощ - це маленькі краплинки щастя, які також подорожують. вони переходять з місця на місце, з країни в країну. і в теплу та спекотну пору року, веселять людей своєю прохолодою. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
А Мова кожного народу - явище давнє.
Б Доля української мови сумна й героїчна водночас.
В Національна мова - це здобуток культури, духовної діяльності певного народу. 
Г Мова - основа культури нації, найбільший її скарб.
У кожному з наведених речень, крім другого після тире можна поставити ЦЕ. У другому реченні іменна частина складеного присудка виражена прикметником (сумна й героїчна), тому тире не ставимо.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Взимку світає пізніше. З поля тягне холодом. Зимовий темний вечір. Морозливі вікна білих хатинок . В білих кучугурах , білі сніжинки. Темна зимова ніч. Ясний морозяний день. Зелені ялини взимку гарніші. Сильний ,пронизливий , зимовий вітер. Холодна та сніжна зима .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Треба добре людям знати
Найдорожча в житті мати!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Запиши 4-5 речень про те,де живе дощ... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube