Категория
Українська мова, опубликовано 04.02.2019 07:10

Запиши кількість звуків у словах сон,що,я, він, дощ, джміль,яма,щука,юнак,їжак,дзоб, щит, ліс,

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

сон-3що-3я-3він-3дощ-4джміль-4  яма-4щука-5юнак-5їжак-5дзьоб-3щит-4ліс-3

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима наскочила зненацька. Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула — свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше. До вечора наступив якийсь дивний затишок. Небо було бузковим, і на його тлі особливо чітко вимальовувалася чорна хмара ворон, що кудись летіли, начебто поспішали укритися від негоди, що насувається.
  Зимовий день сьогодні видався дуже холодним. Навкруги усе біле. За вікном мете хуртовина. Завиває своїм одноманітним шумом. Замітає поодиноких перехожих пронизливим  холодом. Пташки туляться докупи, щоб зігрітися. У такий зимовий день не покатаєшся на санчатах чи лижах з друзями.
Ответ
Ответ оставил: Гость
В).
Перші -це і є означення.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Своє літо я провів разом з батьками. Разом з ними ми подорожували по всій Абхазії! Ми купалися в морі, грали, будували піщані замки, багато гуляли, одним словом-веселилися! А в останній день ми сходили в кафе "Абажур", в цьому кафе поряд з нашим столом сиділа дівчинка Настя, ми з нею подружилися. І разом з батьками і з Настею я провів (провела) своє літо в прекрасній Абхазії!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Запиши кількість звуків у словах сон,що,я, він, дощ, джміль,яма,щука,юнак,їжак,дзоб, щит, ліс,... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube