Категория
Українська мова, опубликовано 13.05.2019 10:38

Запишіть подані сполучення слів з частками у два стовпчики : а ) ті , що пишуться з не разом ; б ) ті , що пишуться з не окремо . ( не ) великий водоспад , ( не ) підготовлений ще виступ , ( не ) здужає сказати й слова , ( не ) покоюсь про тебе , ( не ) сумний , а веселий погляд , ( не ) добудований високий поріг , ( не ) одмінно перевір , спитав ( не ) голосно , сорочка ( не ) вишита , ( не ) полаго- джений віз , ( не ) склавши в копицю , стережись ( не ) правди , ніколи ( не ) бачений політ , нікому ( не ) зашкодить . якщо ви правильно виконали завдання , з останніх букв останніх записаних слів складеться початок вислову п. тичини : « - там райдуги встають » .

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Земля, засипана весняними квіточками, нагадувала килим.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 ні
2 ні
3 так
4 так
5 ні
6. так
7 ні
8 ні
9ні
10 ні
11 так
12 ні
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ви колись задумывались в чому ваша суть життя ? Чи можна назвати ваше існування життям ? Навіщо я живу ? Щоб народитись та померти . Та незважаючи на це чому ми хочемо жити ? Навіщо нам такий досконалий інстинкт самозахисту ? Хто створив нас ? Навіщо ми йому ? Чому ми маємо палітру емоцій ?багато запитань , та я знаю напевне , я живу - зараз , і я хочу жити
Ответ
Ответ оставил: Гость
А в голові все крутиться якесь слово,
От пригадав би, було б чудово!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Запишіть подані сполучення слів з частками у два стовпчики : а ) ті , що пишуться з не разом ; б ) ті , що пишуться з не окремо . ( не ) великий водоспад , ( не ) підготовлений ще виступ , ( не ) здужає сказати й слова , ( не ) покоюсь про тебе , ( не ) сумний , а веселий погляд , ( не ) добудований високий поріг , ( не ) одмінно перевір , спитав (... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube