Категория
Українська мова, опубликовано 22.03.2019 11:30

Запишіть словосполучення у два стовпчика: а) з буквою и б) з буквою і інш х завдань, як х автомобілів, о так й порі, наш ми вулицями, їхн ми обов'язками, інш маршрути, так х островів , ваш обличчя , наш вчинки,з ваш х висновків, з
так ми крає, в інш й казці ,у кожн й аптеці , з сам ми артистами

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
І-  інших завдань,яких автомобілів,нашими вулицями,таких островів, з ваших висновківз такими крає.з самими артистпми іі- о такій порі,їхніми обов язками,їнші маршрути,ваші обличчя,наші вчинки,в іншій казці,у кожній аптеці.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Росія насамперед  хоче запанувати пів-України, а потім аж і всю, але ми не дамо їм це зробити.
Коли я викокную  уроки я, що півгодини відпочиваю. 
Вчора ми з дузями носили воду по піввідра.
Завтра ми маємо їхати у поїздку Ю але спочатку ми їдемо півдороги,а потім звертаємо на іншу дорогу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моєю улюбленою справою є малювання звичайними олівцями. Мене це захоплює тому, що мені дуже подобається дивитися за процесом. Якщо не виходить я малюю нове. Малювання мені подобається з дитинства. Надалі по можливості я буду розвиватися ще більше.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Ще спить земля, укутана снігами (Д. Луценко). 2. Стоїть налитий синню день (М. Паяієнко). 3. Мені ще й досі сниться берег, залитий сонячним огнем (В. Сосюра). 4. 3 золота зіткане сяєво ллється (М. Рильський). 5. Сяйвом переповнені плоди мерехтять, палають, не згасають (Є. Гуцало).


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Запишіть словосполучення у два стовпчика: а) з буквою и б) з буквою і інш х завдань, як х автомобілів, о так й порі, наш ми вулицями, їхн ми обов'язками, інш маршрути, так х островів , ваш обличчя , наш вчинки,з ваш х висновків, зтак ми крає, в інш й казці ,у кожн й аптеці , з сам ми артистами... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube