Категория
Українська мова, опубликовано 11.01.2019 01:10

Запишіть речення розтавляючи розділові знаки. Зробіть повний синтаксичний розбір.
Може квіти зійдуть і настане ще й для мене весела весна. (Леся Українка)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Проверим на усиление. условие максимума d=k*l k=d/l=0,5*10^-3/500*10^-9=1000 k- целое число. будет усиление.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Юність  йуніс* 
щастя   щастйа
Ответ
Ответ оставил: Гость
     Земля - наш спільний дім, і від того, як ми будемо піклуватися про нього, залежить здоров’я та життя кожного з нас. Кожен із нас хоча б один раз у житті викидав папірець не у смітник, а просто на землю. Ми могли подумати: «А що, хіба один папірець щось накоїть?.» Так! І ці проблеми більш масштабніші, ніж ми думаємо.    По-перше, безжально видобуваючи природні ресурси, ми руйнуємо структурну будову землі. Також створюючи водосховища, ми затоплюємо багато території. По-друге, ми вирубуємо ліси, зменшуючи шанси нашого існування. Наша лінь і нерозсудливість доводить нашу планету до загибелі. По-третє, ми останні десять років безжально винищували різні види птахів, тварин, рослин. Через нерозсудливість людини зникло більше сотні видів. Але людство спинилося, почало осмислювати свої помилки і радикально змінює своє ставлення до "великої імперії" – природи і довкілля. Я сподіваюся, все це відбудеться. Вчені в усьому світі нині розробляють технології, які дозволяють використовувати новіші й екологічніші джерела енергії. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя честь - це моє життя; обидві ростуть з одного кореня. Відніміть у мене честь - і моєму житті прийде кінець.

Вільям Шекспір
Той благородний, в кому є благородство, А родовитість без нього - потворність.

Джеффрі Чосср

Що благородна душа до нещастя І горю ближнього сповнена участья, Ми це бачимо в житті кожної миті І знаємо не один приклад з книг.

Джеффрі Чосер


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Запишіть речення розтавляючи розділові знаки. Зробіть повний синтаксичний розбір. Може квіти зійдуть і настане ще й для мене весела весна. (Леся Українка)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube