Категория
Українська мова, опубликовано 04.02.2019 21:10

Звіт про екскурсію до музею (на виставку).звіт про виконану роботу план звіту: 1.назва документа. 2.назва закладу ,організації,посади особи,або осіб які звітують. 3.визначиння терміну за який проводиться звіт. 4.текст звіту: (висвітлюється позитивні і негативні сторони роботи,наводяться факти,пропозиція). 35-40 речень будь-ласка іть потрібно : -)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

у 2012 році національний музей народної архітектури та побуту україни відвідало 226154 осіб, в тому числі 99585 учнів дітей та студентів.протягом року було проведено 1634 екскурсій для 29098 відвідувачів музею.вперше за останні роки було відкрито два нових інтер’єри, проведено міжнародну наукову конференцію «музей просто неба – сучасні інтерпретації традиційної культури та перспективи етнографічних досліджень», в якій взяли участь понад 100 осіб, у т.ч. науковці з білорусії, польщі та росії, проведено 15 виставок, одна із яких відбулась за кордоном у м.брюссель у штаб – квартирі нато.надруковано 34 наукових та науково-популярних статей.у 2012 році отримано прибутку на 1,3 млн грн більше, ніж в попередній рік. за ці кошти були проведені відновлювані роботи на експозиціях «середня наддніпрянщина», «українське село 60-70-х років хх ст.» та «карпати».проведені відновлюванні роботи на експозиціях «середня наддніпрянщина», «українське село 60-70-х років хх ст.» та «карпати».завдяки і облдержадміністраціям повністю відремонтовані 4 будинки на експозиції «українське село 60-70-х років хх ст.».

Ответ
Ответ оставил: Гость

Треба завжди захищати слабших, бо вони не завжди можуть себе захистити. На жаль, на світі є погані люди, які можуть образити, обдурити або навіть побити того, хто слабший за них. Слабкою людиною може бути і дідусь або бабуся, і інвалід, і дитина або підліток. Кривдити людей взагалі погано, а кривдити слабких людей набагато гірше, бо такі люди не можуть захиститися. Тому якщо бачиш, що хтось ображає слабких, треба цьому перешкоджати.

Легко захистити слабшого, якщо ти сильніший за кривдника. А як же захистити слабкого, якщо кривдник не сильніший за тебе? Вплутуватися в бійку з ним буде безглуздо та ризиковано. У такому випадку треба повідомити про це дорослим, щоб вони подзвонили у поліцію. Робота поліцейських у тому і полягає, щоб захищати людей від злочинців і кривдників.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ча корінь юват префікс и закінчення

Ответ
Ответ оставил: Гость
Початкова форма дієприкметника - це дієприкметник у називному відмінку чоловічого роду однини, тобто, - ілюстрований.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Звіт про екскурсію до музею (на виставку).звіт про виконану роботу план звіту: 1.назва документа. 2.назва закладу ,організації,посади особи,або осіб які звітують. 3.визначиння терміну за який проводиться звіт. 4.текст звіту: (висвітлюється позитивні і негативні сторони роботи,наводяться факти,пропозиція). 35-40 речень будь-ласка іть потрібно : -)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube